Välkommen till din tandläkare i Enköping

Vi vill vara din tandläkare i Enköping. Inte bara din tandläkare men även din trygghet. 

Vår målsättning är att alltid erbjuda dig den bästa behandlingen med hög kompetens och kvalitet.

Tandvård av högsta klass

Vi strävar alltid efter att med omtanke, engagemang och arbetsglädje ge dig en upplevelse utöver det vanliga. Vi arbetar långsiktigt för att hjälpa dig att efter avslutad behandling inte behöva laga en tand eller ersätta någonsin mer igen.

Utbildad i Stockholm på Karolinska institutet. Arbetar med all form av allmäntandvård.

Utbildad på Umeå Universitet, arbetar med all form av tandvård och osynlig tandreglering med Invisalign.

Uppvuxen i Stockholm. Arbetar med all form av tandvård.

Utbildad i Stockholm på Karolinska Institutet.

Utbildad på Umeå Universitet, arbetar främst med tandimplantat, estetisk tandvård, tandreglering med Invisalign samt återställa väldigt skadade bett.

Legitimerad tandläkare.

Legitimerad tandhygienist utbildad på Umeå Universitet.

Legitimerad tandhygienist.

Utbildad tandsköterska, ursprungligen från Bollnäs.

Utbildad tandsköterska.

Utbildad tandsköterska.

Utbildad tandsköterska.

Utbildad tandsköterska, ursprungligen från Enköping.

Tandläkarstuderande.

Tandläkarstuderande.

Tandläkarstuderande.

Receptionist med mångårig erfarenhet av andra serviceyrken.

Administratör som agerar spindeln i nätet och samordnar verksamheten.

Utbildad operationstandsköterska som assisterar vid operationer såväl som andra behandlingar.

Specialist i käkkirurgi med mångårig erfarenhet av samtliga typer av kirurgi så som tandimplantat och käkrekonstruktioner.

Utbildad operationstandsköterska som assisterar vid operationer.

Utbildad operationstandsköterska som assisterar vid operationer.

Legitimerad tandläkare utbildad på Umeå Universitet. 

Utbildad operationstandsköterska som assisterar vid operationer såväl som andra behandlingar.

Specialist i käkkirurgi med mångårig erfarenhet av samtliga typer av kirurgi så som tandimplantat och käkrekonstruktioner.

Utbildad tandsköterska.

Utbildad på Umeå Universitet, arbetar främst med tandimplantat, skalfasader, tandreglering med Invisalign samt återställande av bett.

Trivsamt och tryggt

Trivsel är väldigt viktigt hos oss! Vi vill att du alltid ska kunna gå till våra tandläkare och tandhygienister utan oro. Du kan lita på att vi har både kunskap och kompetens för din tandvård med engagemang. Vi ser dig, som patient, en del i vårt team – för oss en viktig ingrediens i ett givet lyckanderecept. Vår personal är välutbildad och håller kunskapen ständigt uppdaterad.

Du kan känna dig trygg med att vi alltid ställer upp för dig om olyckan skulle vara framme och erbjuder dig en tid för akuttandvård, oftast redan samma dag.

Säkra behandlingar och den senaste tekniken

Vi använder oss av moderna metoder och utrustning. Vår personal fortbildar sig ständigt och följer de nationella riktlinjerna för tandvård som guide för att garantera dig en säker och kvalitativ vård. Vi erbjuder avancerade behandlingar som implantatkirurgi, benuppbyggnader och implantatprotetik.

Kliniken är utrustad med digital röntgen och en digital panoramaröntgen för att utsätta dig för minsta mängd strålning såväl som 3D-scanner för digitala avtryck som ger ökad kvalitet och komfort.

Förebygger med skonsamma metoder

Våra tandhygienister har en framstående roll hos oss eftersom vi lägger stor vikt vid förebyggande tandvård. De arbetar alla med skonsamma och tidseffektiva ultraljudsapparater av märket EMS för att avlägsna tandsten utan vassa instrument. Maskinerna är även utrustade med så kallade Airflow-enheter som polerar dina tänder och tar bort missfärgningar.

Vad tycker våra patienter?

”Har inte varit hos någon tandläkare på flera år då jag har en enorm skräck för vad jag än måste göra där. Räcker att komma in i väntrummet så får jag panik. Men här tog de sig tid att prata lugnande när jag kom in. Fick träffa en otrolig tandläkare och underbar sköterska. Känns verkligen att jag hittat rätt. Kan nog inte finnas ett bättre ställe att gå till”

5/5

Hitta hit

Mottagningen ligger nära Coop Forum i centrala Enköping. Det går bra att parkera på Pausparkeringen, närliggande gator samt 3 timmars fri parkering med p-skiva utanför Coop Forum. Kliniken är helt och hållet tillgänglighetsanpassad och ligger på markplan.

Kryddgårdsgatan 21A
749 35 Enköping